Ik ben Esther, 31 jaar oud, moeder van een dochter van 6 jaar en in het bezit van drie honden.

Ik heb veel ervaring met honden van verschillende rassen en in het bijzonder met powerbreeds.

Ook kan ik goed omgaan met de moeilijkere honden. Zelf heb ik een Amerikaanse Bulldog gehad, die angstagressie had ten opzichte van zowel mensen als dieren.

Vanaf 2014 ben ik werkzaam als vrijwilliger bij Hondenspeeltuin Bello. Dit is een speeltuin in Rotterdam voor alle sociale honden.

Vanaf 2015 ben ik werkzaam als vrijwilliger bij Stichting BuStaPit, een herplaatsstichting voor Bullen, Staffords, Pitbulls en aanverwante rassen.

Vanuit de stichting heb ik ook meerdere malen honden in de opvang/herplaatsing bij mij in huis gehad.

In 2019 ben ik mijn carriëre in de hondenuitlaatservice begonnen bij een uitlaatservice in Rotterdam. Naast de individuele wandelingen heb ik het afgelopen jaar veel ervaring op kunnen doen met groepswandelingen. Vanaf September 2020 ben ik de nieuwe eigenaar van De Vrolijke 4voeters. De naam van deze uitlaatservice is omgedoopt naar HUS Stoempie.